Links

AVIG

De site van de artsenvereniging voor integrale geneeskunde

Vereniging Homeopathie

De Vereniging Homeopathie (sinds 1886) behartigt de belangen van haar 6.000 leden en beoogt de erkenning van de homeopathie als volwaardige vorm van geneeskunde in Nederland. Lidmaatschap biedt u veel extra informatie en voordelen.

Artsenvereniging voor Homeopathie VHAN

De VHAN is een medisch wetenschappelijke vereniging. Deze vereniging is per 1 januari 2012 opgegaan in de AVIG (Artsenvereniging Voor Integrale Geneeskunde), maar voert tot op heden nog een eigen website met specifieke informatie over homeopathie.. De VHAN en de AVIG stellen voorwaarden aan het kwaliteitsniveau van haar leden en stimuleert de wetenschappelijke ontwikkeling van de homeopathie.

Homeopathie.nl

Dit is een site van de VHAN met daarop informatie over homeopathie in het algemeen, homeopathische middelen, cursussen en een rubriek “veel gestelde vragen”.

European Committee for Homeopathy

Deze organisatie vertegenwoordigt alle homeopathisch artsen in Europa.

Homeopathie startpagina

Algemene startpagina met van alles over homeopathie en aanverwante gebieden van gezondheidszorg en zelfzorg

Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken nvkp

De vereniging is opgericht door een groep mensen die ervaring hebben opgedaan met negatieve gevolgen van vaccineren. Deze ervaring is opgebouwd vanuit hun beroep, alsook vanuit eigen ondervindingen als ouder. Hierbij bleek dat er weinig gehoor was vanuit het reguliere medische circuit op al hun vragen. Dit mondde uit in de behoefte meer te willen weten over de risico’s van vaccineren om deze kennis aan een breder publiek kenbaar te maken.

VSM

VSM Geneesmiddelen BV houdt zich in Nederland als enige bedrijf bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van homeopathische en fytotherapeutische (plantaardige) geneesmiddelen.